جعفر قنادباشی در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص درگیریهای جاری در منطقه، اظهار کرد: صهیونیستها با تحلیل غلط دچار اشتباهات دیگری شدند؛ در حالی که به اهداف رسمی خود در غزه دست پیدا نکرده بودند، مسیر باتلاق دیگری را به روی خودشان گشودند. اگرچه در ابتدا به نظر میرسید که آنها با تخریب بخشی از اماکن لبنان و به شهادت رساندن مقامات عالی حزبالله به موفقیتهایی دست پیدا کردند، اما همانند ماجرای غزه و شاید بسیار بزرگتر و وسیعتر، خودشان را وارد یک ورطه بسیار خطرناک کردند که تحلیلگران تحت عنوان «ورطه نابودی» از آن یاد میکنند.
وی افزود: محبوبیت بسیار شدید شهید سیدحسن نصرالله که همه عمرش را برای دفاع از مردم مسلمان، عزت اسلامی و ۱۱ ماه آخر را برای دفاع از مردم غزه صرف کرد، یکی از عواملی است که واکنشها را علیه صهیونیستها بهشدت افزایش میدهد و همچنین خشمی را که پیش از این علیه صهیونیستها به صورت خشم جهانی عمل میکرد، چندبرابر میکند.
این کارشناس و تحلیلگر مسائل منطقه ادامه داد: در حال حاضر، یک معادله تحت عنوان محبوبیت شهید سیدحسن نصرالله و یارانش و در مقابل نفرت و انزجار رژیم صهیونیستی در منطقه ما و همچنین در جهان شکل گرفته است که این میتواند امواج مخالفتها و واکنشها را به صورت همهجانبه با رژیم صهیونیستی موجب شود. صهیونیستها طی روزهای جاری، مشغول جنایات دیگری هستند. متأسفانه این جنایات ضرباتی را به جبهه مقاومت وارد میکند، اما همانطورکه در غزه هم شاهد بودیم، اکنون به طور مسلم با توجه به توانمندی بسیار زیاد حزبالله و با توجه به توانمندی جبهه مقاومتِ دیگر کشورها، صهیونیستها نمیتوانند از ضرباتی که طی ماهها و روزهای آینده دریافت خواهند کرد، رهایی پیدا کنند و این چیزی است که در واقع صهیونیستها برای خود فراهم کردند. کما اینکه بنا به فرمایش مقام معظم رهبری، آنچه به صورت طوفان الاقصی شکل گرفت، نتیجه جنایاتی بود که در فلسطین انجام دادند و واکنشی بود که ضربات کوبنده را به آنها وارد کرد.
قنادباشی در خصوص واکنش ایران در مقابل شهادت اسماعیل هنیه، گفت: باید دیدگاه درستی به این مسئله داشته باشیم. نگاه درست این است که جبهه مقاومت را نباید به صورت کشورهای جداگانه یمن، عراق، لبنان، ایران و سوریه دید. در واقع جبهه مقاومت، جبهه گستردهای است که در صحنه مبارزه با رژیم صهیونیستی از مرزها فراتر میرود. آنهایی که در این خصوص قضاوت میکنند، متأسفانه فکر میکنند که مرزهای رسمی نمیتواند تحلیل درستی برای پاسخگویی جنایات رژیم صهیونیستی و هرگونه کنش و واکنشی باشد.
وی افزود: در واقع زمانی که بحث از مجازات رژیم صهیونیستی در میان است، جبهه مقاومت تصمیم میگیرد که کدام بخش میتواند بیشترین ضربه را وارد کند و کمترین آسیب را ببیند. در همین فاصله شهادت اسماعیل هنیه و حتی بعد از از وعده صادق که ما مستقیم ضربه را وارد کردیم تاکنون جبهه مقاومت پاسخهای زیادی داده که بخشی از آن سهم ماست و در واقع ما بودیم که با یک هماهنگی دقیق، مثل دو صفی که در جنگ روبهرو هم قرار میگیرند و فرمانده، کسی که فرمان میدهد که کدام یک فعال باشند و کدام یک میتواند ضربات کاری وارد کند، آنها در واقع وظیفه حمله را به عهده میگیرند. اینجا هم باید از این زاویه نگاه کنیم البته که طبیعتاً ایران هم در این صحنه همینطورکه تاکنون هم فعال بوده فعال خواهد بود؛ یعنی ضرباتی که صهیونیست تاکنون از نقاطی مانند عراق، سوریه، لبنان و... دریافت کرده به نوعی پاسخ ایران هم بوده است. نباید مرزها را جدا کرد. اگر جدا کردیم، در واقع همان سیاست غربیها را که میخواهند جبهه مقاومت در درون مرزها تعریف شود، پذیرفتیم.
این کارشناس و تحلیلگر مسائل منطقه در خصوص واکنش ایران نسبت به جنایات اسرائیل، عنوان کرد: انتظار نتانیاهو برای واکنش ایران ایجاد یک جنگ روانی است و این موضوع صهیونیستها را در یک موقعیت دشوار قرار میدهد؛ موقعیتی که باید در آن ناگزیر و آمادهباش باشند، ولی خودشان نمیدانند ضربهای که به آنها وارد خواهد شد، از کدام طرف، از کجا و چگونه خواهد بود. این انتظار خود یک عملیات روانی بسیار مؤثر در تضعیف دشمن است که باید اواخر عملیات غافلگیری انجام شود.